KOW Peutergroep Boemerang

https://franciscus-middelburg.nl/wp-content/uploads/foto-peutergeop-3-300x200.jpg
https://franciscus-middelburg.nl/wp-content/uploads/foto-peutergroep-300x200.jpg

Peutergroep: een goede voorbereiding op de basisschool

 

Voor je het weet, is je kleine baby een nieuwsgierige peuter geworden. Klaar om nieuwe dingen te ontdekken en andere kinderen te leren kennen. Een mooi moment voor hem of haar om naar de peutergroep te gaan.

 

De peutergroep maakt de overgang naar de basisschool minder groot. De kinderen (2 – 4 jaar) leren om met andere kinderen te spelen. Ze zitten samen in de kring, zingen, knutselen en doen spelletjes. Op de peutergroep wordt een vast programma gehanteerd. Dit zorgt voor regelmaat en vertrouwen. Kinderopvang Walcheren werkt met de ontwikkelingsgerichte methoden Uk & Puk en Bas. Hiermee worden op speelse wijze verschillende vaardigheden gestimuleerd.

 

Beleef de dag mee met Mijn KOW

Met het digitale ouderportaal Mijn KOW kunt u zien wat uw kind meemaakt bij de peutergroep. We plaatsen hierop foto’s en korte verslagen. Zo blijft u altijd en overal op de hoogte via uw computer, tablet en smartphone. Ook vindt u hier belangrijke documenten eenvoudig terug, zoals facturen en overeenkomsten.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina  https://www.facebook.com/peutergroepenbsoboemerang

 

Kosten
De kosten voor de peutergroep zijn inkomensafhankelijk. Ouders/verzorgers die beiden werken of studeren, kunnen kinderopvangtoeslag aanvragen. Als ouders/verzorgers geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, betalen zij een inkomensafhankelijke ouderbijdrage. Met de KOW Rekentool op www.kinderopvangwalcheren.nl/tarieven/rekentool rekent u snel en eenvoudig uit hoeveel kinderopvang in uw situatie kost.

 

Kom eens kijken!
Op www.kinderopvangwalcheren.nl vindt u meer informatie over de peutergroep en de verschillende locaties. U en uw kind zijn van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Maak hiervoor een afspraak via de website of via de afdeling Klantadvies (klantadvies@skow.nl of 0118- 61 45 32).

 

Inschrijven
Inschrijven kan online via www.kinderopvangwalcheren.nl. Er zijn geen kosten aan de inschrijving verbonden.

 

Veranderingen Peutergroep

Per 1 januari 2020 zijn wij 4 dagdelen geopend. Voor meer informatie over de veranderingen op de peutergroep klik hier.